Wie wij zijn


AAS Beveiliging
Sinds 1967

Door de combinatie van jarenlange ervaring met een accurate werkwijze, heeft AAS het vertrouwen verworven van een groot aantal klanten in het bedrijfsleven.” Banken, woningbouwverenigingen en overheidsinstanties behoren reeds tot onze vaste klantenkring.

Wij werken samen met Pfaffenhain Gmbh. wij zijn servicecentre voor deze fabriek. AAS beveiliging maakt gebruik van speciaal voor haar ontwikkelde, beschermde en gepatenteerde profielen. Het programma omvat alle denkbare cilinders voor woningen en bedrijven; Via computergestuurde sleutelmachines zijn wij in staat om sluitsystemen met de grootste nauwkeurigheid te vervaardigen

Veiligheid is vandaag de dag een essentieel aspect; dat hoeven we niemand te vertellen. AAS beveiliging kan u helpen rustig te slapen, omdat u weet dat u, uw gezinsleden en uw materiële zaken goed beveiligd zijn. Met de juiste inbraakbeveiliging is de kans op inbraak klein. Bovendien is kwalitatief goede beveiliging voordeliger dan u denkt. U houdt mogelijke materiële en emotionele schade buiten de deur en het kan bovendien schelen in de verzekeringspremie.

AAS beveiliging biedt u het juiste inbraaksysteem en beveiligt uw pand elektronisch op de meest effectieve en economische manier. Bij de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfsgebouw houden wij steeds rekening met het unieke karakter van het gebouw, de functionaliteit en de omgeving. Ieder project vraagt om een andere aanpak. Kom voor meer informatie langs in onze showroom, dan kunnen wij samen met u bekijken wat voor uw pand de beste oplossing is.

AAS is eenvoudig bereikbaar en biedt een ruime gratis parkeergelegenheid.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.